ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Γενικό Service

Φροντίζουμε ώστε το όχημά σας να ελεγχθεί πλήρως από το άρτια καταρτισμένο δεδομένης με εγγυημένη την επιτυχία λόγω της μακροχρόνιας εμπειρίας του.

Σε κάθε περίπτωση, φροντίζουμε ώστε μετά την αποχώρηση από το συνεργείο μας, το αυτοκίνητό σας είναι πιο ασφαλές στο δρόμο.

Η συχνοί τεχνικοί έλεγχοι οδηγούν στην ελαχιστοποίηση κατανάλωσης καυσίμου, την καλή λειτουργία του κινητήρα και κατ’ επέκταση βοηθά στο να εκκρίνει λιγότερους ρύπους.

Αλλαγή Λαδιών/Φίλτρων

Η αλλαγή λαδιού αποτελεί σύνθετο θέμα και σε ορισμένες περιπτώσεις , μπορεί να εξελιχθεί σε ιδιαίτερα πολύπλοκη διαδικασία.

Σε κάθε περίπτωση οι πληροφορίες που πρέπει να έχετε πέραν της στάθμης του λαδιού είναι ο τύπος και η κατάσταση αλλοίωσης του.

Αν επιλέξετε να αλλάξετε τα λάδια του οχήματός σας καλό είναι να γνωρίζετε την ποσότητα, τον τύπο και τον τρόπο διεκπεραίωσης της διαδικασίας.

Διάγνωση

Τα υψηλής πιστότητας και τεχνολογίας διαγνωστικά μας μηχανήματα , στα χέρια των κορυφαίων μηχανικών μας θα δώσουν άμεση εκτίμηση για το όχημά σας. Διαθέτουμε διαγνωστικά εργαλεία για όλες τις μάρκες και μοντέλα αυτοκινήτων καθώς και το πιο εξελιγμένο λογισμικό που αρμόζει σε κάθε περίπτωση.

Air Condition

Air Condition

Η εγκατάσταση και επισκευή του κλιματιστικού στο όχημά σας, γίνεται με κορυφαία διαγνωστικά αλλά και μηχανήματα συντήρησης. Η διαδικασία έχει ως εξής:

1. Αρχικός διαγνωστικός έλεγχος
2. Φίλτρο καμπίνας
3. καθαρισμός συμπιεστή και ψυγείου
4. Ψυκτικό υγρό & τυχόν διαρροές
5. Ιμάντας συμπιεστή
6. Επίπεδα πίεσης και θερμοκρασίας
7. Απολύμανση και καθαρισμός τμημάτων

Επισκευή Φρένων

Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό μας θα ελέγξει διεξοδικά το όχημά σας για τυχόν διαρροές ή βλάβες στο σύστημα πέδησης του αυτοκινήτου. Στόχος μας είναι η βελτίωση της αποτελεσματικότητας των φρένων και κατ’ επέκταση της ασφάλειας του οχήματός σας.

Αναρτήσεις

Αναρτήσεις

Οι αναρτήσεις του αυτοκινήτου σας, αποτελούν τον  Νο 1 παράγοντα μιας ομαλής οδηγικής εμπειρίας. Για το λόγο αυτό, πρέπει να εξετάζονται διεξοδικά και σε περιοδικά διαστήματα για ελλείψεις ή βλάβες τόσο τα αμορτισέρ του αυτοκινήτου όσο και τα ελατήρια.

Προέλεγχος ΚΤΕΟ

Προέλεγχος ΚΤΕΟ

Ελάτε σε μας να πραγματοποιήσουμε για το όχημά σας από πλήρη προκαταρκτικό έλεγχο ώστε να περάσει την υποχρεωτική διετή εξέταση ΚΤΕΟ με απόλυτη σιγουριά. Αναλαμβάνουμε την πλήρη ευθύνη για το 100% της επιτυχίας του αυτοκινήτου σας.